26 internationale kerken nemen deel aan Kerstactie SOFAK

Verslag Kerstactie SOFAK

Na opnieuw een pittig corona jaar besloot SOFAK om, net als vorig jaar met #NietAlleen, een bedrag vrij te maken voor een kerstactie voor internationale en migrantenkerken. Deze kerken konden een bedrag aanvragen van 7,50 per persoon voor maximaal 50 personen. Met dit bedrag konden zij een kerstpakket samenstellen voor mensen in een kwetsbare sociaal-economische situatie.

26 kerken hebben gebruik gemaakt van deze actie en samen hebben zij voor meer dan 1.100 kerstpakketten gezorgd. Deze pakketten werden uitgedeeld aan mensen van binnen en buiten de kerk en bezorgde in deze donkere decembermaand heel wat glimlachen op gezichten. De enthousiaste en dankbare reacties die deze kerken ontvingen, en weer met ons deelden, maakt ons dankbaar dat wij dit konden doen.

Wij zijn blij dat we hier als SOFAK een steentje aan konden bijdragen en dankbaar voor alle internationale en migrantenkerken die deze actie met enthousiasme hebben opgepakt en zo Christus licht konden laten schijnen in hun omgeving.

Hier onder een aantal foto’s van deze geslaagde actie, met foto’s van: Victory Outreach Rotterdam, RCCG Jesus House Parish Amsterdam, Zout der Aarde Den Haag, In de Praktijk, Spoorwijk, Methodist Church Den Haag, Alpha en Omega Rotterdam en Reconciliation and Restoration Church Den Haag.