SOFAK Voorgangersdag 2019: ‘Gezond leiderschap is een gezonde kerk’

Kom en ontmoet christenen uit alle windstreken van de wereld op de Voorgangersdag van SOFAK op 18 mei! Met inspirerende sprekers, workshops, muziek en tijd voor gebed, ontmoeten wij elkaar rondom het thema ‘Gezond leiderschap is een gezonde kerk’.

Stichting SOFAK ondersteunt internationale en migrantenkerken in Nederland om tot volwassenheid te groeien als kerk en probeert ook in Nederland meer bekendheid te geven aan de vele migrantenkerken die wij rijk zijn.

Tijdens de Voorgangersdag die we om het jaar organiseren, willen we alle kerken en christenen die betrokken zijn bij dit werk van harte uitnodigen om samen te vieren dat wij één zijn voor de Heer. En dat Hij ons ieder verschillende talenten gaf voor verschillende vormen van bediening, waar we van mogen genieten.

Workshops op 18 mei:

  1. Een financieel fitte gemeente
  2. Aansluiten bij de wijk waarin je kerk bent
  3. Investeren in jezelf = investeren in je gemeente
  4. De andere generatie: een echte uitdaging!

En verder:

  • goede muziek
  • lekker eten
  • tijd voor gebed
  • ontmoeting en inspiratie

Praktische informatie:

Datum: zaterdag 18 mei 10:00-15:30

Lokatie: Wijkgemeente De Brug, Schuilenburgerweg 2, 3816 TB Amersfoort

Onkosten: voor deelname vragen we een bijdrage van € 10,-. Reiskosten kunnen door SOFAK worden vergoed.

Meer informatie en aanmelden: (graag uiterlijk 10 mei) via info@sofak.nl

Mis het niet!

Bereikbaarheid:

Met openbaar vervoer:

Vanaf station Amersfoort: stadsbus 8 richting Schuilenburg, uitstappen halte Euterpeplein (3 minuten lopen). Of stadsbus 17 richting Leusden, uitstappen halte Nijenstede (9 minuten lopen).

Met de auto:

Neem vanaf de A28 afrit 8 richting Amersfoort/Hoevelaken.Sla na de afrit linksaf de Hogeweg op, dan tweede weg linksaf de Ringweg Randenbroek in. Na 500 meter ligt De Brug aan de linkerkant. Parkeren is gratis.